MILITÄRT

Nyhetsbrevet MILITÄRT | Utvalda artiklar | Kontakt

Personuppgiftspolicy för dig som prenumerant av artikelserien Militärt

Personuppgiftsansvarig: Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek
Organisationsnummer: 898500-9052
Adress: Box 24, 274 21 SKURUP
Telefon: 0411-555 320
Telefax: 0411-555 420
E-post: info@smb.nu

Allmänt

Militärt är en artikelserie som distribueras via e-post av Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek. I samband med att du registrerar dig för ett nyhetsbrev samtycker du till att SMB får använda dessa uppgifter i enlighet med dessa villkor. 

Vilka personuppgifter sparar vi?

Vi sparar ditt namn och din e-postadress som du anger i samband med att du registrerar dig för nyhetsbrevet Militärt.

Hur länge sparas personuppgifterna?

Så länge du är prenumerant på nyhetsbrevet sparas dina personuppgifter. Avslutar du din prenumeration plockas dina personuppgifter bort inom en månad.

Vad händer med ditt namn- och din e-postadress du lämnar när du prenumererar på artikelserien Militärt?

Vi använder ditt namn och din e-postadress för att skicka dig e-brev med nya artiklar som publiceras i min (Per Wallin) artikelserie Militärt. Du kommer även få ta del av erbjudande i form av medlemskap i upplevelseklubben Pennan & Svärdet samt försäljning i särskilda e-brev kallade Lundströms Låda.

Avregistrera från artikelserien

Du kan avregistrera dig från framtida utskick när du vill, antingen genom att klicka på avprenumerera-länken i de e-postmeddelanden du får eller genom att direkt kontakta Per Wallin eller Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek (enligt kontaktuppgifterna ovan).

Inga personuppgifter till tredje part

Namn- och e-postuppgifter lämnas aldrig ut till tredje part eller på annat sätt obehöriga. Dina uppgifter behandlas alltid med största respekt och sekretess. I varje meddelande vi skickar finns en länk där du med ett enkelt klick ändrar eller avbryter din prenumeration.

För att skicka ut e-breven i artikelserien till dig används en e-postmarknadsföringsplattform från företaget AWeber Systems Inc. Detta företag ligger utanför EU men har undertecknat EU-US Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TNN8AAO&status=Active), vilket innebär att de uppfyller alla de krav som ställs i EU:s dataskyddsförordning (GDPR) som gäller från och med 25 maj 2018.

Dina rättigheter

Enligt Dataskyddsförordningen har du rätt att ta del av den information vi har registrerat om dig. Du har rätt att kostnadsfritt få ut en kopia på dina personuppgifter genom att kontakta medlemsservice och identifiera dig med giltig id-handling.

Vill du göra någon ändring av uppgifterna (t.ex. för att du anser att uppgifterna är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta) eller bli borttagen ur registret kontaktar du Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek (enligt kontaktuppgifterna ovan) och identifierar dig med giltig id-handling så ordnar de detta.

Vill du avregistrera dig från fortsatta utskick i artikelserien Militärt går det bra att använda den länk som finns sist i varje e-brev eller kontakta SMB:s medlemsservice.

Om du anser att jag (Per Wallin) eller Svenskt Militärhistoriskt Bibliotek behandlar dina personuppgifter på ett felaktigt sätt ser vi helst att du kontaktar oss, men du kan även lämna ett klagomål till Datainspektionen.

 

 Per Wallin, utgivare av nyhetsbrevet Militärt.

Per Wallin, utgivare av nyhetsbrevet Militärt.